hei, minä olen millatee asioita, joissa sydämesi on mukana

.

” Kun kaiken koetun jälkeen
voi niin kliseisesti sanoa
että vastoinkäymiset
olivatkin siunaus

ja kadotettuani itseni
löysin niin paljon tärkeitä juttuja

ja lopulta palan siitä
mitä on siellä syvällä
kaikkein sisimmässä ”

Milla K

Muutama sana minusta ja kuvaustyylistäni


Mun nimi on Milla ja olen valokuvaaja, kirjoittaja ja yrittäjä Pohjois-Pohjanmaalta, Nivalasta.


Olen aamukahviaddikti, sosiaalinen introvertti, runotyttö ja vähän höpsö taiteilijasielu. Kuvailisin itseäni myös sanoilla avoin, luova, syvällinen, herkkä, huumorintajuinen ja helposti innostuva. Tykkään puhua unelmista, uskon mielen ja ajatusten voimaan sekä vähän myös siihen, että sitä saa mitä tilaa. Olen sydänjuuriani myöten kevätihminen, lataudun luonnonvalosta ja tarvitsen säännöllisesti irtiottoja arjesta etten hukkaa luovuuttani. Valokuvaamisen lisäksi rakastan kirjoittamista, aurinkoa, kohtaamisia ihmisten kanssa sekä tietysti kaikkia läheisiä ympärilläni.


Olen valokuvaaja siksi, että haluan tallentaa näitä hetkiä joissa elämä tapahtuu. Loppujen lopuksi kuluneesta ajasta ja meistä ihmisestä jää tänne jälkeen vain muistot ja siksi valokuvat ovat meille mittaamattoman arvokkaita.


Jos kuvaustyylini pitäisi tiivistää muutamaan sanaan, kuvailisin sitä sanoilla tunnepitoinen, aito, luonnollinen ja lämmin. Valokuvaajana olen aika välitön; haen rentoutta ja aitoja tunteita sekä tarvittaessa ohjaan ja asettelen. Jos tuntuu, että ”me ei osata olla kameran edessä” – älä huoli, luodaan rento ja mukava kuvaustilanne niin että unohdatte kameran!


Kuvaan mieluiten luonnonvalolla ja lempikuvauksia ovat vauvat, häät ja lapset. Studioni on Nivalassa, mutta teen kuvausreissuja ympäri Suomen ja välillä myös ulkomailla.