Parhaiten saat minut kiinni laittamalla viestiä alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla tillamiina@gmail.com. Vastaan sähköposteihin parin päivän sisällä (poislukien juhlapyhät ja loma-ajat). Muistathan tarkistaa roskapostin, mikäli vastausta ei näy parin päivän kuluessa <3


Ps. Liike on auki tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12 - 17, silloin voi tulla ilman ajanvarausta passikuviin. Studio löytyy osoitteesta Kalliontie 22, Nivala.


Kuvausten hinnat löytyvät täältä: HINNASTO ja yrityskuvausinfo täältämitä seuraavaksi

sovitaan kuvaus

01

sovitaan kuvaus

01

Kun olet lähettänyt viestin, vastaan sinulle sähköpostitse. Sovimme kuvauspaketista sekä ajankohdasta. Saatte kuvaussopimuksen, laskun varausmaksus sekä valmistautumisohjeet (newborn- & lapsikuvaus) sähköpostiin ja pääsette fiilistelemään tulevaa kuvausta.

kuvauselämys

02

kuvauselämys

02

Kuvaushetkeen saatte tulla omina itsenänne ja mitään ei tarvitse osata - ohjaan teitä koko kuvaushetken läpi. Fiilistellään teidän välistä yhteyttä, pidetään hauskaa ja annetaan tunteiden näkyä.

rakkaat kuvat

03

rakkaat kuvat

03

Kuvausten jälkeen saatte kuvauspaketista riippuen noin parin viikon kuluessa valmiin kuvagallerian itsellenne ladattavaksi ja pääsette valitsemaan kuvan Fine Art tulosteeseen. Autan mielelläni myös muiden kuvatuotteiden suunnittelussa.