Rakastan kuvata lapsia ja tallentaa niitä aidoimpia ilmeitä ja lapsen omaa luonnetta kuviin. Minulla on lähipiirissä ollut aina paljon lapsia ja tulen lasten kanssa hyvin juttuun. Tykkään mennä kuvauksissa lapsen tasolle ja yritän aina nähdä kuvaustilanteen myös lapsen silmin. Lapset saavat olla lapsia myös kuvauksissa, näin kuvaustilanteet ovat rennompia ja vähemmän jännittäviä lapselle. Lapsikuvauksissa mennään aina lapsen ehdoilla ja kuvauksessa voidaan pitää tarpeen tullen taukoja. Myös vanhemmilta toivon rentoa asennetta kuvauksiin – parhaat ilmeet ja hymyt tulee leikin ja touhun kautta, ei käskemällä.


Ps. Kuvauksissa edetään aina lastentahtisesti, joten kuvaukset voivat olla myös nopeat ja vauhdikkaat, sitäkään ei kannata säikähtää. Me voidaan saada mielettömän upeat kuvat teille kymmenessä minuutissa, tai ottaa rauhassa aikaa tutustelulle - juuri teidän lapselle sopivaan tahtiin.

miljöössä


Lapsikuvaus voidaan toteuttaa myös miljöössä teidän toivomustenne mukaisesti vaikka metsäpolulla tai omalla kotipihallanne. Kilometrit laskutan yli 10km säteeltä studioltani 0,5€/km.

studiolla


Valokuvausstudioni on miellyttävän kodinomainen, joten kuvausympäristö ei jännitä lapsia niin paljon. Ja jos kuitenkin jännittää, ei hätää. Lapsikuvaukset mennään aina lapsen ehdoilla ja kuvauksissa voidaan pitää aina tarpeen tullen taukoja. Lapsikuvaukset toteutetaan studiollani luonnonvalolla, joten salamavaloja ei tarvitse pelätä.

Muistetaan, että parhaat kuvat syntyvät kun lapsi saa olla kuvauksissa oma itsensä

ja hymyt tulevat itsestään ja hassuttelemalla – ei käskemällä.