hääkuvaus


Hääkuvaajana rakastan sitä, kun saan tallennettua kuviin aitoja tunteita. Pienet katseet ja eleet ja ohikiitävät tilanteet, miten mukavaa kuvia on katsoa jälkeenpäin kun niiden kautta pääsee takaisin hääpäivän fiiliksiin. Ilo, nauru, onni, jännitys, liikutus ja suurimpana rakkaus – miten paljon tunnetta mahtuu yhteen päivään!

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS


Dokumentaarisessa hääkuvauksessa taltioin tärkeän päivänne tunteet ja tapahtumat kuviksi. Kuvatessa huomioin myös vieraat ja ympäristön, pieniä yksityiskohtia ja erilaisia kuvakulmia unohtamatta. Dokumentaarinen hääkuvaus voidaan halutessanne aloittaa jo aamun valmisteluista tai First look -kuvauksista.

Dokumentaariseen hääkuvaukseen kuuluu aina hääkuvaussopimus sekä suunnittelupalaveri puhelimitse tai kasvotusten, jossa käydään läpi päivän ohjelma ja hääparin toiveet.

Kuvien toimitusaika n. 4-6 viikkoa (maistiaiskuvia jo seuraavalla viikolla) ja kuvien toimitus suojatun nettigallerian kautta tai erikseen sovittaessa usb-muistitikulla.


HÄÄPOTRETIT


Hääpotretteja kuvatessa minulle on tärkeää saada hääparille rento ja mukava fiilis ja se näkyy myös kuvissa. Otan huomioon hääparin toiveet, mutta ohjaan ja ideoin tarpeen mukaan. Parasta asiakaspalautetta on, kun hääpari sanoo etukäteen että ”me ei sitten osata eikä tykätä olla kameran edessä” – ja kuvausten jälkeen tulee kommenttia, että olipa hauskaa eikä ahdistanut yhtään.

Hääpotretit otetaan yleensä ennen vihkimistä. Ne voidaan ottaa joko studiossa tai miljöössä. Mietitään yhdessä, millaiset hääkuvat olisivat teidän näköiset. Onko teillä esimerkiksi joku tärkeä paikka tai maisema jonka haluatte kuviin? Haluatteko kuvien taustalle metsämaisemaa, peltotietä vai kenties vesistöä? Luonnosta löytyy ympäri vuoden ihania kuvauspaikkoja ja oma suositukseni on, että hääpotretit otettaisiin miljöössä – miljöössä otetut potrettikuvat ovat yleensä monipuolisempia ja ulkona on helpompi hakea erilaisia kuvakulmia. Potretit voidaan ottaa halutessanne myös ennen hääpäivää, esimerkiksi koekampauspäivänä.


"Tahdon
voi kyllä minä tahdon
olla sinun
ja sinä olet minun
koko maailmani"

Milla K