HÄÄKUVAUS

" Tässä on hyvä. Sinun sylissäsi, koko minun maailmani. "  
- Milla Kivioja
DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

Hääkuvaajana rakastan sitä, kun saan tallennettua kuviin aitoja tunteita. Pienet katseet ja eleet ja ohikiitävät tilanteet - miten mukavaa kuvia on katsoa jälkeenpäin kun niiden kautta pääsee takaisin hääpäivän fiiliksiin. Ilo, nauru, onni, jännitys, liikutus ja suurimpana rakkaus - miten paljon tunnetta mahtuu yhteen päivään. Dokumentaarisessa hääkuvauksessa taltioin tärkeän päivänne tunteet ja tapahtumat kuviksi. Kuvatessa huomioin myös vieraat ja ympäristön, pieniä yksityiskohtia ja erilaisia kuvakulmia unohtamatta. Dokumentaarinen hääkuvaus voidaan halutessanne aloittaa jo aamun valmisteluista tai First look -kuvauksista.


Dokumentaariseen hääkuvaukseen kuuluu aina suunnittelupalaveri puhelimitse tai kasvotusten, jossa käydään läpi päivän ohjelma ja hääparin toiveet.

Kuvien toimitusaika n. 4-6 viikkoa (maistiaiskuvia jo seuraavalla viikolla) ja kuvien toimitus suojatun nettigallerian kautta tai erikseen sovittaessa usb-muistitikulla. HÄÄPOTRETIT

Hääpotretteja kuvatessa minulle on tärkeää saada hääparille rento ja mukava fiilis ja se näkyy myös kuvissa. Otan huomioon hääparin toiveet, mutta ohjaan ja ideoin tarpeen mukaan. Parasta asiakaspalautetta on, kun hääpari sanoo etukäteen että "me ei sitten osata eikä tykätä olla kameran edessä" - ja kuvausten jälkeen tulee kommentti, että olipa hauskaa eikä ahdistanut yhtään.

Hääpotretit otetaan yleensä ennen vihkimistä. Ne voidaan ottaa joko studiossa tai miljöössä. Mietitään yhdessä, millaiset hääkuvat olisivat teidän näköiset. Onko teillä esimerkiksi joku tärkeä paikka tai maisema jonka haluatte kuviin? Haluatteko kuvien taustalle metsämaisemaa, peltotietä vai kenties vesistöä? Luonnosta löytyy ympäri vuoden ihania kuvauspaikkoja ja oma suositukseni on, että hääpotretit otettaisiin miljöössä - miljöössä otetut potrettikuvat ovat yleensä monipuolisempia ja ulkona on helpompi hakea erilaisia kuvakulmia. Potretit voidaan ottaa halutessanne myös ennen hääpäivää, esimerkiksi koekampauspäivänä. 


ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

" Olimme erittäin tyytyväisiä Millan kuvaustaitoon ja asiakaspalveluun.  Ennen häitä soittelimme ja sain kertoa mitä toivomme kuvien osalta. Sen aikana jo tuli luottamus siihen, että meillä on hyvä hääkuvaaja. Potrettikuvia otettaessa Milla osasi hyvin luoda meille hääparille rennon tilanteen. Meillä oli kyllä aidosti mukavaa kuvaustilanteessa! Milla osaa hyvin neuvoa kuvattavia kuvauksen aikana ja kokoajan huomioi toiveet. Kirkosta ja hääjuhlasta saatiin myös juuri sellaisia kuvia, joista välittyy aidot tunteet ja tilanteet. Kuvissa oli kauniit sävyt, juuri sopivat meidän kuviin. 

Suosittelemme Millaa hääkuvaajaksi muillekin! "

Petra & Janne

" Kuvat oli onnistuneita, niitä on ihana katsoa jälkeenpäin. Potrettikuvia otettaessa alkoi jo h-hetki jännittää kovasti, niin oli tosi kiva kun ohjasit meitä. Olit rauhallinen ja muistutit että " saa näyttää onnelliselta ". Se myös oli huippua kun ryhmäkuvia otettaessa järjestelit ja huolehdit, että kaikki näkyi hyvin. "

Niina & Robert