Blogi

Tillamiinan valokuvausstudio on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12 - 18. Tervetuloa!

Olen lomalla 17.11. - 25.11 (viikko 47). Liike on kuitenkin auki normaalisti tiistaina ja keskiviikkona klo 12 - 18, Olga hoitaa passikuvaukset, ottaa vastaan tilauksia ja auttaa kuvien teettämisessä. Loman aikana pyrin pitämään puhelimen kiinni ja vastailen sähköposteihin vasta loman jälkeen. Palaan töihin 26.11.
- Milla


Järjestän joulukorttikuvauspäivät studiollani marraskuussa. Kuvauspäivät ovat sunnuntaina 3.11, lauantaina 9.11 sekä maanantaina 11.11, klo 11 - 16. Kuvaus on suunniteltu lähtökohtaisesti lapsille, kuvauksissa on valmiiksi laitettua rekvisiittaa. Tausta on vaalea ja rekvisiittana jotain ihanan jouluista, simppeliä ja luonnonläheistä ❤ Kuvauksen...

Kesälle 2020 on enää rajoitetusti vapaita viikonloppuja, pidäthän kiirettä jos toivot hääkuvausta ensi vuodelle ! <3

Avajaisia vietetään 6.8.2019 klo 12 - 18 osoitteessa Kalliontie 25, 85500 Nivala. Tervetuloa!

Nyt voin vahvistaa sen huhun, mitä kylillä liikkuu: Kyllä, Tillamiina avaa tänä kesänä studion Nivalan keskustaan, elokuussa vietetään avajaisia!

V i n k k i - Ylioppilaskuvat kannattaa käydä otattamassa etukäteen, näin ehdit teettää kiitoskuvat jo juhliin ja säästyt postittamisen vaivalta. Mikäli kuitenkin haluat kuvauksen Yo-päivänä, pidä kiirettä sillä aikoja on rajoitetusti! :) Varaa oma kuvausaikasi täältä

Aloittamisen vaikeus. On pitkän pitkän aikaa tehnyt mieli kirjoitella, mutta en vaan ole osannut päättää, mitä kirjoittaisin ensimmäiseen blogitekstiin - tuntuu etten voi vaan hypätä yhtäkkiä johonkin tiettyyn aiheeseen.

Kesälle 2019 on vielä muutama viikonloppu vapaana hääkuvaukseen. Mikäli samalle päivälle tulee useampi kysely, kuvauksen saa se joka ensimmäisenä vahvistaa varauksen - kannattaa siis olla nopea :)